Nieuws

 geplaatst op

Super Berries sponsort school beurs Turija

Afgelopen vrijdag werd in de de plaatselijke school van Turija een beurs/markt gehouden voor het thema “Huishoudelijke producten” en “Gezonde voeding”. Onze studenten en leerkrachten hebben hieraan hard gewerkt in de afgelopen periode. De kroon op dit werk is de beurs die de verwachtingen van kwaliteit, zichtbaarheid en diversiteit heeft overtroffen. Bezoekers konden een breed scala aan huishoudelijke producten en zelfgemaakte gezonde maaltijden bekijken en proeven door hun studenten met hun ouders en verzorgers gemaakt zijn .

Het belang van huishoudelijke producten en gezond voedsel is vaak onbesproken. We hoeven alleen maar te kijken naar Scandinavische economieën, deze zijn volledig gebaseerd op het behoud van binnenlandse producten en diensten.

De beurs werd ondersteund door een aantal binnenlandse bedrijven uit die we graag aanbevelen: Gulsen D.O.O.  met heerlijke frambozen uit Turija, Bingo Ltd. uit Tuzla, Imel Lukavac met zijn boerderij in Milo Selo, Violeta D.O.O. uit Tuzla, Eso Lab uit Lukavac, Vega-mix D.O.O. uit Zivinice, Patisserie “Bosphorus” uit Puračić, Solana uit Tuzla, de Lukavac Coly Company, Bakkerij “Nino” uit Turija, Koffiebrander “Nina” uit Poljice, STR “Colossus” uit Turija en vele andere personen en rechtspersonen. Bij deze gelegenheid danken we nogmaals de sponsors van de beurs, zij hebben ervoor gezorgd dat we hun producten hebben kunnen promoten!

We willen ook de ouders en verzorgers bedanken die samen met de studenten aanzienlijke hoeveelheden zelfgemaakt eten hebben bereid.

Uiteindelijk gaat natuurlijk veel lof naar onze leraren, studenten en schoolleiding, die dit allemaal hebben voorbereid in de afgelopen periode. Vandaag hebben we laten zien dat de grote van de plaatselijke school “Turija” en de lokale gemeenschap niet uitmaakt. We hebben namelijk met de inzet van elkaar een leuke en leerzame periode gehad waar uiteindelijk de hele bevolking van Turija wat aan heeft gehad.

Zie hieronder nog een korte video van de beurs:

Categorie:

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen! Schrijf u in!

Wij kweken de meest smaakvolle en mooie frambozen op een eerlijke en gezonde manier.